Pasfoto

4 Pasfoto’s voor maar €5,-

Onze fotograaf maakt perfecte officieel goedgekeurde pasfoto’s. Deze pasfoto’s voldoen daarmee aan de strenge wettelijke eisen die hieraan gesteld worden. Hierdoor zijn de bij ESC Azimi gemaakte pasfoto’s gegarandeerd goed voor alle officiële doeleinden als paspoort, rijbewijs, ID kaarten etc.

Helaas mag je op officiële pasfoto’s o.a. niet lachend op de foto, daar pasfoto’s bedoeld zijn als officieel document. Uiteraard kun je ook gebruik maken van de meerdere mogelijkheden om pasfoto’s te maken voor bijvoorbeeld een openbaar vervoer pas.

Wanneer heeft mijn kind een eigen paspoort of identiteitskaart nodig?

Vanaf 26 juni 2012 is het bijschrijven van je kind in je paspoort niet meer mogelijk. Alle kinderen moeten tegenwoordig over een eigen reisdocument beschikken. De geldigheid van alle kinderbijschrijvingen en kinderstickers vervalt per deze datum.

Goedkeuringsgarantie

Onze pasfoto’s voldoen aan alle moderne en strenge eisen die hieraan gesteld worden. Daar bovenop geven wij een goedkeuringsgarantie af. Mocht de pasfoto onverhoopt door een officiële instantie toch een keer niet worden geaccepteerd, dan wordt deze uiteraard discussieloos en geheel kosteloos over gemaakt. De betreffende officiële instantie geeft hiervoor gebruikelijk een formulier met de reden van afkeuring aan je mee.